Over Comfort Projects

Mijn verbazing:

Ik ben verbaasd dat mijn concullega's niet durven zeggen waar het op staat als het op wellness aankomt. Waarom wordt nooit verteld wat de kosten zijn voor bvb het verbruik of wat de warmteverliezen zijn van een product? Laat staan dat ze deze bedragen op papier willen zetten.

Ik ben ook steeds verbaasd als ik bepaalde offertes onder ogen krijg waarin wel een prijs staat vermeld, maar waar alle details zijn 'vergeten'.
Zie jij ook door de bomen het bos niet meer als het aankomt op de bouw van een zwembad of de aanschaf van een spa of swimspa?

Mijn filosofie:

Ik wil van al mijn klanten ambassadeurs maken, klanten die zo tevreden zijn van Comfort Projects, dat ze ons aanbevelen bij hun vrienden en familie.

Comfort Projects zeg je waar het op staat, wat alle voordelen, maar ook alle nadelen van een bepaald product zijn. Ik vertel je ook waar je kan besparen, waar het beter kan en op welke manier. Ik durf cijfers op papier zetten, cijfers die duidelijk maken wat de kost is op termijn en hoe je ook hierop kan besparen.

U ontvangt een offerte in detail - met foto's - die duidelijk aantonen waar het over gaat.

Ik zorg ervoor dat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten!
Ieder project wordt uitgevoerd alsof het voor mij persoonlijk is.

Niet voor niets wonnen wij met Comfort Project brons in de wedstrijd voor beste zwembadbouwer, in de categorie 'totale wellness'.

Wat anderen over Comfort Projects zeggen:

" Top service! De beloofde besparing is er wel degelijk!" 
Fam. Maes - Bellegem

" Zeer uitgebreide offerte, durfde cijfers van verbruik op papier zetten."
Fam. Malfait - Zwevegem

" Alles verliep zoals het op voorhand was afgesproken."
Fam. Nachtergaele - Waarschoot

" De prijs van de offerte, was ook de prijs van de factuur, alles was duidelijk op voorhand berekend, geen verborgen kosten!"
Fam. Arents - Sint Amandsberg

" De kennis van Pascal gaat zeer ver, aan ieder klein detail wordt gedacht, levering en installatie verliepen volgens afspraak, aanrader voor iedereen."
Fam. Van Erum - Evergem

Wie is Lafere Pascal:

Lafere Pascal is een eersteklas levensgenieter die houdt van de geneugten van het leven. Dit vertaalt zich dan ook in zijn liefde voor welllness.                                                                                                 

Vanuit een hogere technische opleiding, gecombineerd met de nu reeds 20 jaar bouwervaring, is Pascal gepassioneerd door water en techniek.
Wat ooit begon als importeur van spa's, is uitgegroeid tot een stevig bedrijf die totale wellnessprojecten in handen neemt.   

Van particuliere ontwerpen  tot projecten voor verhuur die voldoen aan de Vlarem II normering, niets is Pascal vreemd. Voor elke uitdaging is hij te vinden, hij is steeds op zoek naar vernieuwing en innovatieve technieken.                                                                                                      

Zijn paradepaardje is dan ook om tot het uiterste te gaan voor de wensen van zijn klanten op de meest energiezuinige manier zonder in te boeten aan luxe.                                                                

De ondernemersspirit zit hem in het bloed. Passie voor interieur en exterieur zijn hem eigen.  

Die passie vertaalt Pascal iedere dag weer in zijn totaalprojecten en zorgt dat de dromen van zijn klanten werkelijkheid worden.                                                                                                           

Een "Out of the box" denker met beide voeten stevig op de grond, laat u een kijkje nemen in zijn wereld, een wereld die binnenkort ook de uwe kan zijn.            

 

 

 

Privacy verklaring